Päätimme siis jättää myös nuo kodinkoneet pois tuosta talotoimituksesta. Itse olisin kovasti halunnut teräksisiä kodinkoneita, kysyinkin näiden lisä hintaa talotoimittajalta ja se oli muistaakseni 1800€, joka minusta kyllä kuullostaa varsin kohtuuttomalta. Luulenpa siis, että muistan väärin, mutta joka tapauksessa suuresta summasta oli kyse. Mies ei ollut kovin innostunut noista teräksen värisistä kodinkoneista, koska niihin jää niin helposti sormenjälkiä, jotka eivät ole kovin kaunista katseltavaa...
Kaikista kuvastoista yms. seurasin koko ajan tarjouksia kodinkoneista ja joskus aina tulikin vastaan aika hyviäkin tarjouksia. Lähinnä Gigantista ja Markantalosta tuntui olevan kaikista parhaimmat tarjoukset. Valkoista kalusteuunia kyllä tuntui olevan lähes mahdoton löytää, varsinkin sellaista kohtuu hintaista. Ja kuitenkin olisi kiva, että kaikki kodinkoneet olisivat samaa merkkiä... Halvinta olisi varmasti ostaa jokainen eri merkkiä.
Pyysin sitten muutamasta paikasta pakettitarjouksiakin mm. e-kodinkoneet tuntui olevan aikasta kohtuu hintainen ja noissa paketeissa saa hieman alennustakin verrattaen yksittäin ostettuihin. Lisäksi tarkastein myös expertin, Mustanpörssin ja Veikon koneen valinnat. Kun olimme tuolla keittiöliikkeessä allekirjoittamassa ostosopimuksia, niin kysäisin heiltäkin noita kodinkoneiden hintoja. Heillä sattui olemaan juuri silloin, joku kampanja jossa oli teräksiset kodinkoneet valkoisten hinnalla. Mies sanoi, että ei teräksisiä, kun niihin jää niitä sormenjälkiä, johon myyjä sitten vastasi, että nämä koneet on suojattu.
FPR-teräs pintaan ei jää sormen jälkiä. Kävimme sitten sillä hipelöimässä noita kodinkoneita, jotka näyttivät oikeinkin hyviltä. Eikä kyllä niitä sormenjälkiä näkynyt edes noissa esittely koneissa, joita varmasti on hipelöity enemmänkin. Lisäksi pakettiin saisin mikron kaupan päälle.
Päätimme jäädä miettimään asiaa ja ilmottaisimme kodinkoneista heti seuraavalla viikolla.

Kodinkoneet eivät todellakaan olleet sieltä halvimmasta päästä ja huomattavasti kalliimmat, kuin mitä niistä saatava hyvitys on, mutta päätimme kuitenkin ottaa ne. Tulevat helposti sitten samasta paikasta kuin keittiö ja vielä samalla kyydilläkin. Koneiden merkki on UPO, joten luulisi olevan suht laadukkaitakin...
Jääkaappipakastin: RF 3518NDS
1943251.jpg

Kalusteuuni S9250
1943253.jpg

Keraaminentaso B2150
1943255.jpg

Astianpesukone Pisara D 710S
1943250.jpg