Vihdoin ja viimein saatiin tapetitkin seiniin, joka puolelle. Eli löysimme sitten sinne wc:nkin vihdoin tapetin, joka itse asiassa oli aika lähellä sellaista mitä olin sinne ajatellutkin! wc:n lattiakin saatiin laatoitettua, joten nyt odottaa enää kalusteita paikoilleen. Kalusteet ja kodinkoneetkin tupsahtivat tontille alku viikosta. Kaikki siis levyinä, joten niitä olemme olleet kasailemassa viikon aikana.

Mutta siis tätä näyttää nyt wc:n lattia ja seinät.
1982905.jpg

Tuossa tuota wc:n tapettia, tuollainen valkoinen jossa ruskeita oksia...
1982906.jpg

wc ja yksi makuuhuone (näyttää melkein valmiilta).
1982914.jpg

Tässä huonosti onnistunut valokuva tuosta makuuhuoneen tapetista...
Tämä on sellainen beigen värinen ja nuo "rehut" ovat valkoisia.
1982920.jpg

Yhtä huonosti onnistunut kuva toisen makuuhuoneen tapetista. Muuten sama kuin aikaisempi, mutta väri on tuollainen vaalean vihreä.
1995784.jpg

Viimeisinä tytön huoneen tapetit. Tuohon väliin on tulossa vielä boordi...
1995785.jpg

Nuo tytön huoneen tapetit olisi pitänyt kiinnittää jollain erikoisliisterillä, mutta huomattiin se liian myöhään, joten meni tavallisella. Nyt niissä on pieniä ilmakohoumia jäänyt taaksi, ei kylläkään noin hurjia miltä tuossa kuvassa näyttää! Tuo otettu ennen siliämistä... Harmittaa hieman, mutta tietää, että nuo tapetit tuolla tyttären huoneessa eivät kuitenkaan kovin kauaa ihan priima kunnossa pysy. Eipähän ainakaan tarvitse edes yrittää varjella niitä.
Pikku sisko kävi tässä kylässä ja totesi, näytettyäni kuvia hänelle, että meillä on mummo tapetit! No, kaipa tässä pikku hiljaa alkaa sitten mummoutumaan, kun minusta nuo on kivoja...