Pojat olivat yrittäneet korjata kattoa hieman kyseen alaisesti.
Reunatiilet oli kyllä laitettu paremmin ja alimmaiset tiilet sirretty niin, että maasta katsottuna näytti jo ihan hyvältä. Kodinhoitohuoneen lippaan ei kyllä oltu koskettukaan.

Kuitenkin onneksi päätimme suorittaa tarkemman syyninin ihan tuolla katolla, ettei vaan olisi menty siitä missä aita on matalin... Loppu tulos näytti tältä:
1923528.jpg

1923529.jpg

Osittain näytti jo ihan hyvältä (ylempi kuva ja ylempi tiili), mutta suurimmassa osassa oli vieläkin suhteellisen suuri rako... Nyt täytyy kyllä myöntää, että tämä ei ole pelkästään asennuspoikien vika (ellen tästä jo aikasemmin maininnut). Katsoimme vastaavan mestarin kanssa asennusmiehillä olevaa asennuskuva ja totesimme, että jo suunnitelma on alunperin väärin tehty. Tässä on suunnittelija mennyt siitä missä aita on matalin, eikä ole jaksanut/viitsinyt tehdä suunnitelmaa ihan loppuun asti.
Luvassa taas uusi korjaus yritys.

Samalla syynäsimme katolla olevien piippujen asennuskaulukset, jotka nekin hieman irvistelivät sieltä täältä. Nämä myös menee uusiksi, lukuun ottamatta yhtä, jonka pojat olivat saaneet ihan oikea oppisesti paikoilleen. Alla kuva tuosta piipusta.
1923527.jpg

Oven olivat asentaneet uudestaan, mutta ei se vieläkään ihan kunnossa ole. Siitä on tulossa joku katsomaan viikolla 49...

Reivauksia oli siirretty, niin etteivät ne ole enää jännite tilassa. Luulisi nyt pysyvän vähän paremmin naulat paikoillaan. Lisäksi niitä oli tietysti naulattu lisää ja lyöty pompanneet naulat takaisin.

Parannettuja reivauksia
1923533.jpg

Toisesta kohtaa, eikä yhtään naulaa näy...
1923534.jpg

Muutamalla naulalla lyöty kiinni.
1923535.jpg

Tarpeeksi kun syynää, niin löytyyhän sieltä vielä joku korjaamaton kohta...
1923537.jpg

Näitä täytyy vieläkin seurailla, etteivät lähde uudestaan naulat irtoamaan.